Keurmerk

Betalingsmogelijkheden / Verzending

Veilig en vertrouwd uw aankopen afrekenen

Bij Bavepa kunt u op verschillende manieren uw bestelling betalen:

Vooruitbetaling

Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen, ontvangt u per e-mail een bevestiging. Nadat wij de betaling van deze orderbevestiging hebben ontvangen zenden wij u de bestelde goederen zo spoedig mogelijk toe. Houdt er rekening mee dat een overschrijving in de regel ca. 2-3 werkdagen duurt. Wij doen ons best uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken, zodat u ook zo snel mogelijk de goederen in ontvangst kunt nemen.

NB: Wanneer binnen 10 werkdagen geen betaling is ontvangen, gaan wij ervan uit dat de betaling niet meer binnen zal komen en komt de order te vervallen.


iDeal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. 

Hoe werkt iDEAL?
U plaatst een bestelling. Bij uw winkelmand kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Nadat u bij de kassa uw gegevens hebt ingevuld en de bestelling definitief hebt geplaatst wordt u doorgeleid naar de iDEAL pagina van uw bank, waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Bavepa wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald en uw bestelling word direct verwerkt

 

Betaling onder rembours

Wij bieden u de mogelijkheid om eerst uw bestelling te ontvangen en vervolgens de betaling te verrichten.

Dit doen wij door middel van betaling onder rembours.

Uw product hoeft u pas te betalen zodra de bezorger bij u aanbelt.

Gelieve gepast betalen.

 

Verzendkosten

Nederland:    €6,95

België             €6,95

Luxemburg:  €6,95

*Deze verzendkosten zijn niet geldig voor banden en velgen. Hier wordt een bedrag van €30,- aan verzendkosten berekend.